Фотосервис

Развој на руралните средини

Петта сесија на Работната група 1 (Земјоделство и рурален развој – Поглавје 11) од Националната конвенција за Европската Унија во Република Северна Македонија (НКЕУ-МК) на тема „Локалните чинители во функција на развој на руралните средини“

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close