0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Qeveria do të vazhdojë me përmbushjen e rekomandimeve të UNESKO-s për rajonin e Ohrit

- Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e sotme të 139-të e miratoi informacionin për veprimin sipas rekomandimeve të UNESKO-s dhe vendosi që të vazhdojë me përmbushjen e rekomandimeve dhe vendimeve relevante të UNESKO-s, në drejtim të ruajtjes së statusit të trashëgimisë botërore të trashëgimisë natyrore dhe kulturore në rajonin e Ohrit.  

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close