Фотосервис

„Промовирање на добро управување и зајакнување на Ромите на локално ниво“

Втор состанок на Управниот одбор од заедничката програма на Европска Унија и Советот на Европа на ROMACTED програмата „Промовирање на добро управување и зајакнување на Ромите на локално ниво“

Back to top button
Close