Фотосервис

Прес Бујар Османи и Петер Сијарто

Прес-конференција на заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи и министерот за надворешни работи и трговија на Република Унгарија, Петер Сијарто

Back to top button
Close