Фотосервис

Предавање на претседателството со Вишеградската група

Амбасадорот на Република Словачка, Хенрик Маркуш, му го предаде едногодишното претседателство со Вишеградската група на амбасадорот на Република Чешка, Мирослав Томан

Back to top button
Close