Фотосервис

Конференција „Заедничка соработка и правна помош во борбата против транснационалниот организиран криминал“

Делегација на Република Италија предводена од Федерико Кафиеро Де Рахо, национален јавен обвинител за гонење на мафија и на тероризам и Франко Габриели, директор на италијанската полиција на конференцијата „Заедничка соработка и правна помош во борбата против транснационалниот организиран криминал“

Back to top button
Close