BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Përfundoi samiti G-20: Arritëm të mos i zmadhojmë dallimet ekzistuese

Liderët e vendeve nga G-20 arritën në samitin në Osaka ta miratojnë qasjen e përbashkët për zgjidhjen e problemeve dhe në të njëjtën kohë të mos i zmadhojnë dallimet ekzistuese, tha kryeministri japonez Shinxo Abe, në fund të samitit.

Back to top button
Close