Фотосервис

Пендаровски во СКМ

Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски на работна средба со претседателот на Стопанската комора на Македонија, Бранко Азески и со потпретседателите и членовите на Управниот одбор на Комората

Back to top button
Close