EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Në garë për kryeministrin e ardhshëm britanik janë Xhonson, Gov dhe Hant

Garën për kryeministrin e ardhshëm të Britanisë së madhe do ta vazhdojnë tre kandidatë - ish-shefi i diplomacisë britanike dhe ish-kryetari i Londrës, Boris Xhonson, si edhe ministrat aktual të Mjedisit Jetësor dhe Punëve të Jashtme, Majkëll Gov dhe Xheremi Hant.

Back to top button
Close
Close