BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Miliona njerëz mbetën pa energji elektrike në Argjntinë, Uruguaj, Paraguaj dhe Brazil

Në Amerikën Jugore sot ndodhi një ndërprerje masive  e furnizimit me energji elektrike, për shkak të së cilës miliona njerëz në mbarë Argjentinën, Uruguain, Paraguain dhe pjesën jugore të Brazilit mbetën pa energji elektrike.

Back to top button
Close