МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

9:30/19 јуни 2019

9:30/19 јуни 2019

Лајчак во интервју за МИА: ЕУ мора да го исполни ветеното за Северна Македонија, достигнувањата од Преспа се неповратни
Адеми на јавна дискусија за нацрт-законите за основно образование и стручни соработници во основните и средните училишта
Грчки владини извори за заклучоците на министрите за надворешни работи на ЕУ за Северна Македонија, Турција и Албанија
Француски експерти ќе им ги пренесат на македонските своите знаења во патната инфраструктура
Семинар за млади Роми за образование и вработување
Јапонија со закон забранува физичко казнување на деца
Ердоган: Морси не почина од природна смрт
Џонсон убедлив во вториот круг, Раб испадна од трката
Трамп: Останува во сила зголемениот степен на предупредување во врска со Западен Балкан
Белгиски монаси продаваат пиво на интернет

Back to top button
Close