МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

9:30/12 јуни 2019

9:30/12 јуни 2019

Саем за безбедност за превенција на кражби во тек на летото
Ново рочиште за „Талир“
Беровското училиште „Дедо Иљо Малешевски“ доби поддршка од Фондот за иновации и технолошки развој
Волонтерскиот дух го врати животот на село во делчевски Истевник
Состанок на Управната група за преземени обврски за безбедност во рамки на Берлинскиот процес
Прв министерски состанок ЕУ-Западен Балкан за вработување и социјални прашања
Повеќе од третина најбрзорастечки технолошки фирми во Европа се од Британија
Алабама воведе хемиска кастрација за осудени силувачи
Трамп случајно откри детали од договор за мексиканските мигранти

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close