0_Maqedoni.PortalPolitikëShoqëri

Konferencë shkencore ndërkombëtare “Ndikimi i fuqive të mëdha në sigurinë e shteteve të vogla”

Konferenca shkencore ndërkombëtare "Ndikimi i fuqive të mëdha në sigurinë e shteteve të vogla" për të dhjetën herë me radhë do të mbahet sot dhe nesër në Ohër, në organizim të Fakultetit të Sigurisë në Shkup.

Back to top button
Close