BallkanBallkan.Portal

Han për dialogun midis Prishtinës dhe Beogradit

Komisari Evropian për Zgjerim dhe Politikë të mirë Fqinje Johanes Han, sot deklaroi se angazhimet për zhbllokimin e dialogut midis Prishtinës dhe Beogradit i ka anuluar për fillimin në korrik, duke vlerësuar se është e vështirë të motivohen liderët e të dyja palëve të kthehen në tryezën negociuese.

Back to top button
Close