Фотосервис

Годишен состанок на заменик-началници на ГШ

Годишен состанок на замениците на началници на генералштабови на вооружените сили на земјите членки на Иницијативата за соработка на министрите за одбрана на Југоисточна Европа (СЕДМ)

Back to top button
Close