Фотосервис

Bluecloud

Центарот за трансфер на технологии и иновации – ИНОФЕИТ и компанијата ИНФОРМ го претставија Bluecloud – мобилен инструмент за мерење на параметри на аерозагадувањето,

Back to top button
Close