Фотосервис

Безбедност во рамки на Берлинскиот процес

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски се обрати на вториот состанок на Управната група за преземени обврски за безбедност во рамки на Берлинскиот процес, во организација на британското МНР и работи на Комонвелтот

Back to top button
Close