Fotoservis

ZZHTI dhe “Gereshmajer” – Nënshkruajnë marrëveshje për qira

Nënshkrim i marrëveshjes për qira mes Drejtorisë për Zonat Zhvillimore Teknologjike Industriale (ZZHTI) dhe kompanisë gjermane "Gereshmajer"

Back to top button
Close