Политички партии

ВМРО-ДПМНЕ: За одговорност СДСМ може да говори кога Заев ќе замине од власт

За одговорност СДСМ може да говори кога Зоран Заев ќе си замине од власта.

Скопје, 25 мај 2019

За одговорност СДСМ може да говори кога Зоран Заев ќе си замине од власта.

Заев и Богоевски можат да соработуваат само во затвор.

Оставката на Павле Богоевски не го покрива фактот дека тој и неговиот ментор се најголеми криминалци.

Местото на Заев како и на Богоевски не е во политиката. Нивно место единствено е во некоја казнено поправна установа, каде што ќе одговараат за своите криминали по враќањето на правната држава.

Кога Зоран Заев и неговата криминална банда ќе си заминат од политичката сцена Македонија ќе заблеска.

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

_______________________________________________________________________

МИА овие текстови ги објавува во интегрална и оригинална форма и не е одговорна за нивната содржина, ниту за евентуалните правописни недоследности или печатни грешки.

 

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close