Фотосервис

Светскиот ден на пчелата

Министерот за земјоделство,шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, се обрати на манифестацијата по повод Светскиот ден на пчелата, организирана од Сојузот на пчеларски здруженија.

Back to top button
Close