Фотосервис

Стево Пендаровски – Роберт Поповски

Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски го прими министерот без ресор задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност, Роберт Поповски

Back to top button
Close