0_Maqedoni.PortalKronikëKronikë.Portal

Policia ka zbuluar tre emigrantë në një automjet të një shkupjani në Shtip

Tre emigrantë nga Eritrea u gjetën në orën 3.15 minuta në rrugën rajonale Radovish-Ship, përpara fshatit Lakavica, në një automjet me targa të Shkupit.

Shkup, 25 maj 2019 (MIA) – Tre emigrantë nga Eritrea u gjetën në orën 3.15 minuta në rrugën rajonale Radovish-Ship, përpara fshatit Lakavica, në një automjet me targa të Shkupit.

Siç thuhet në buletinin e policisë, oficerët e policisë kapën një automjet të pasagjerëve “Mercedes” me targa të Shkupit, të drejtuar nga S.R. (34) nga Shkupi, në të cilin u transportuan të tre emigrantët.

Shoferi S.R. dhe emigrantët u sollën në SPB të Shtipit për procedurë të mëtejshme. Pas dokumentimit të plotë të lëndës kundër S.R. do të parashtrohet procedura përkatëse.

Таг
Back to top button
Close