0_Sport,PortalBasketboll

NBA e dënoi Tajrik Evans për dy vite

Asociacioni kombëtar amerikan i basketbollit NBA ia mori të drejtat garuese bekut të Indiana Pejsers, Tajrik Evans për dy vite, për shkak të shkeljes së rregullave antidoping.

Indianapolis, 18 maj 2019 (MIA) – Asociacioni kombëtar amerikan i basketbollit NBA ia mori të drejtat garuese bekut të Indiana Pejsers, Tajrik Evans për dy vite, për shkak të shkeljes së rregullave antidoping.

Evans (29) ka kontratë me Indiana Pejsers deri në fund të këtij sezoni, e pastaj bëhet agjent ilirë.

Gjatë sezonit të rregullt në NBA, Evans mesatarisht ka efekt prej 10,2 pikëve, 2,9 kërcimeve dhe 2,4 asiste për një ndeshje. bsh/

Таг
Back to top button
Close