0_Македонија.ПорталОпштество

Националниот ден на Власите неработен за припадниците на влашката заедница

По повод Националниот ден на Власите, 23 Мај е неработен ден за граѓаните припадници на влашката заедница во Република Северна Македонија.

Скопје, 16 мај 2019 (МИА) – По повод Националниот ден на Власите, 23 Мај е неработен ден за граѓаните припадници на влашката заедница во Република Северна Македонија.

Министерството за труд и социјална политика на граѓаните припадници на влашката заедница  им го честита Националниот ден на Власите.скс/са/

Back to top button
Close