Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

Shkup - Parlamenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbajë seancën e 99-të. (Salla "Maqedonia"/11:00)

22 maj 2019

Shkup – Parlamenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbajë seancën e 99-të. (Salla “Maqedonia”/11:00)

Shkup – Mbledhja e Komisionit kuvendor për sistem politik dhe marrëdhënie mes bashkësive. (Salla 4/10:00)

Koçan – Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Goran Sugareski do të kryejë inspektim në ndërtimin e  impiantit të filtrimit në komunën Çeshinovë-Obleshevë. (f. Spançevë, deklaratë për media/11:00)

Shkup – Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Sadulla Duraki do të mbajë fjalim në promovimin e dy dokumenteve më të rëndësishme kombëtare në fushën natyrë – Strategjia kombëtare për mbrojtjen e natyrës me Planin e Veprimit (2017-2027) dhe Strategjia kombëtare biodiversitetit (2018-2023) ngjarje me rastin e shënimit të 22 Majit – Ditës botërore të biodiversitetit (h.”Aleksandar Pallas”/11:30)

Kavadar – Drejtoria për mbrojtje dhe shpëtim e RMV dhe punonjësit e NP Pyjet e Maqedonisë do të mbajnë trajnim dhe stërvitje taktike. (zonë e rrafshnaltës Vitaçevë/9:00)

Shkup – Diskutim shkencor dhe ekspert në temën “Mbështetje institucionale e zhvillimit rajonal në Republikën e Maqedonisë Veriore – me referencë të veçantë të qendrave për zhvillim të rajoneve planore”.  (USHCM, hapësirat e Institutit për Studime sociologjike, politike dhe juridike/12:00)

Shkup – Komisioni shtetëror për parandalimin e korrupsionit do të mbajë seancën e 17-të. (KSHPK/10:30)

Shkup – Sindikata e pavarur e policisë do të mbajë një konferencë për shtyp me temë “Deri kur do të mashtrojmë veten se po hamë çokollatë, ndërsa nuk kemi për bukë” (Para MPB-së/12:00)

Shkup – Qendra Maqedonase për Bashkëpunim Ndërkombëtar do të mbajë konferencë shtypi me temë: “Reformë e sistemit të financimit shtetëror të organizatave civile”. (“Holidej In”/10:00)

Shkup – Promovimi i publikimit të Shoqatës së gjyqtarëve me titull “Analizë juridike e standardeve për etikë gjyqësore”. (Hapësirat e Shoqatës së gjyqtarëve”/13:00)

Shkup – Tribunë me temën “Sfidat në sigurimin e arsimit gjithëpërfshirës cilësor” të organizuar nga Ripërtëritja Demokratike e Maqedonisë – DOM. (h.”Selanik”/12:00)

Manastir – Debat publik në kuadër të projektit “Mbështetje për zhvillimin e kooperativave bujqësore” organizuar nga CARE Germany. (h.”Teatri”/11:00)

Shkup – Ligjëratë me temë “Administrimi i estetikës”, në organizim të Lokomotiva-Qendra për iniciativa të reja në art dhe kulturë. (Kinema Kultura/19:30)

Shkup – Kryetari i Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov do të mbajë konferencë shtypi. (SHM “Mari Kiri Sklodovska”/12:00)

Shkup – Në kuadër të Mbrëmjeve të 47-ta operistike të Majit, do të shfaqet kryevepra e operës “La Boheme” nga Gjacomo Puçini. (Opera dhe Baleti Kombëtar/20:00)

Tuzlla – Profesorët e lartë instrumentalistë nga FAM në Shkup, Strasho Temkov – flaut dhe Marija Veskova – piano, do të mbajnë një koncert.

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close