Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

21 maj 2019

Shkup – Seancë e Komisionit kuvendor për financim dhe buxhet. (Salla 4/11:00)

Shkup – Seancë e Komisionit kuvendor Ligjdhënës – juridik. (Salla 10/13:00)

Shkup – Komisioni për mbikëqyrje mbi zbatimin e masave për ndjekjen e komunikimeve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, do të realizojë vizitë pune në hapësirat e Ministrisë së Mbrojtjes, Sektori-Shërbimi për siguri ushtarake dhe zbulim në kuadër të realizimit të kompetencave të veta për mbikëqyrje mbi masat e posaçme hetuese për ndjekjen e komunikimeve. (11:00)

Shkup – Biznes forum “Përmirësimi i bashkëpunimit dhe interaksionit midis aktorëve kyç në procesin e zhvillimit të konkurrencës së ekonomisë kombëtare”. (h. “Arka”/10:00)

Shkup – Komisioni Rregullator për Energjetikë dhe shërbime të ujit të RMV do të mbajë seancë përgatitore. (KRRE/10:30)

Shkup – Agjencia për Shërbime Mediale Audio dhe Audiovizuale do ta mbajë seancën e 22-të. (ASHMAA/15:00)

Gostivar – Komuna e Gostivarit dhe përfaqësues të Universitetit evropian do të nënshkruajnë Memorandum për bashkëpunim. (Komuna e Gostivarit/13:00)

Shkup – Shënimi i 70-vjetorit të themelimit të Universitetit dhe shënimi i Ditës së Cirilit dhe Metodit – patronati i Universitetit. (Kampusi universitar/10:00)

Shkup – Produksioni Avalon do të mbajë konferencë shtypi me rastin e koncertit të legjendarit STING. (h. “Parka”/11:00)

Shkup – Hapja e ekspozitës “Udhëtim nëpër ëndërr”, grafika dhe vizatime të Avni Xh. Behluli. (IP QIK Salloni ekspozues- Imperial 1/20:00)

__________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Back to top button
Close