Најава на настани

МИА Најави – свет

Гласачите во Малави ќе избираат нов претседател, претставници во парламентот и регионални претставници.

21 мај 2019

Лилонгве – Гласачите во Малави ќе избираат нов претседател, претставници во парламентот и регионални претставници.

Буенос Аирес – Почнува судењето против поранешната аргентинска претседателка Кристина Фернандес де Кирхнер, обвинета за корупција.

Брисел – Министрите за европски прашања од земјите членки на ЕУ ќе дискутираат за долгорочното финансирање на Унијата.

 

Back to top button
Close