EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Mej do të japë dorëheqje pas do ta përfundojë fazën e parë për Bregzitin

Kryeministrja britanike Tereza mej mbetet në vendimin e saj të japë dorëheqje pasi do të përfundojë "faza e parë" për Bregzitin, me qëllim që t'i hapë rrugë liderit të ri të negociojë për fazën e dytë të Unionit, deklaroi sot zëdhënësi i saj.

Londër, 8 maj 2019 (MIA) – Kryeministrja britanike Tereza mej mbetet në vendimin e saj të japë dorëheqje pasi do të përfundojë “faza e parë” për Bregzitin, me qëllim që t’i hapë rrugë liderit të ri të negociojë për fazën e dytë të Unionit, deklaroi sot zëdhënësi i saj.

“Kryeministrja  ka ofruar një ofertë qëllimmirë dhe të guximshme deri te komiteti 1922 (grup konservativ me ndikim) para disa javëve ta vëzhgojë fazën e parë për Bregztin dhe pastaj do të largohet dhe do të mundësojë ndërrim të udhëheqjes së re në fazën e dytë”, theksoi zëdhënësi.

Ai theksoi se “Meji dëshiron ta përfundojë Bregzitin”.

Таг
Back to top button
Close