Fotoservis

Diskutim publik

Debat i parë publik për projekt-tekstin e "Strategjia nacionale për zhvillim të konceptit për një shoqëri dhe interkulturalizmi në Republikën e Maqedonisë së Veriut" në të cilën merr pjesë Zoran Zaev,m Deskoska dhe Albert Musliu, drejtor ekzekutiv i Asociacionit për nisma demokratike.

Back to top button
Close