0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderPolitikë

Boshnjakovski kalon në funksionin sekretar i përgjithshëm në Kabinetin e Presidentit Pendarovski

Mile Boshnjakovski sot në konferencë shtypi në Qeveri kumtoi se kjo është pres konferenca e tij e fundit në cilësinë e zëdhënësit të Qeverisë dhe se largohet në Kabinetin e Presidentit të shtetit, Stevo Pendarovski ku do ta kryejë funksionin e sekretarit të përgjithshëm.

Shkup, 16 maj 2019 (MIA) – Mile Boshnjakovski sot në konferencë shtypi në Qeveri kumtoi se kjo është pres konferenca e tij e fundit në cilësinë e zëdhënësit të Qeverisë dhe se largohet në Kabinetin e Presidentit të shtetit, Stevo Pendarovski ku do ta kryejë funksionin e sekretarit të përgjithshëm.

“Pata nderin për dy vite të bashkëpunoj me të gjithë ju gazetarë, kameramanë dhe fotoreporterë. Shpresoj se bashkëpunimi do të vazhdojë edhe periudhën e ardhshme në një formë më ndryshme. Më ndjeni nëse ka pasur ndonjë gabim, pasi ai gabim nëse ekziston, nuk ka pasur kurrfarë intencash për atë, gjegjësisht qasja ndaj të gjithëve ishte e njëjtë”, tha Boshnjakovski duke e falënderuar kryeministrin për besimin dhe kolegët e ekipit me të cilin, siç tha, deri më tani i kanë bërë mbi 100 pres konferenca. shk/

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close