Фотосервис

Јавна дискусија

Прва јавна дискусија за нацрт-текстот на „Националната стратегија за развој на концептот за едно општество и интеркултурализмот во Република Северна Македонија“ на која учествуваа Зоран Заев, Дескоска и Алберт Муслиу, извршен директор на Асоцијацијата за демократски иницијативи.

Back to top button
Close