Fotoservis

Angjushev, Tevdovski dhe Ademi në Forumin Ekonomik të Vjenës

Zëvendëskryeministri Angjushev dhe ministrat Tevdovski dhe Ademi në Forumin Ekonomik të Vjenës

Back to top button
Close