Фотосервис

19 Мај – Ден на семејниот лекар

Министерот за здравство, Венко Филипче се обрати на одбележувањето на 19 Мај – Денот на семејниот лекар – Семејните доктори се грижат за вас во текот на целиот ваш живот.

Back to top button
Close