Partitë politikeZgjedhjet presidenciale 2019

Siljanovska Davkova në takime me qytetarët në Gjorçe Petrov

Kandidatja për presidente të Republikës së Maqedonisë sot prof.dr. Gordana Siljanovska Davkova  realioi takime me qytetarët dhe takime me bizneset e vogla dhe të mesme dhe me shitësit.

Shkup, 17 prill 2019

Kandidatja për presidente të Republikës së Maqedonisë sot prof.dr. Gordana Siljanovska Davkova  realioi takime me qytetarët dhe takime me bizneset e vogla dhe të mesme dhe me shitësit.

Biseduam për gjendjen ekonomike dhe jetën çdo ditë e më të rëndë. Realizoi edhe  takime joformale me qytetarët në parkun “Gjorçe Petrov”, ku është biseduar për zgjerimin ndërtimor në Gjorçe Petrov në llogari në parqeve dhe gjelbërimit”, theksoi Siljanovska Davkova.

Siljanovska Davkova potencoi se parku në Gjorçe Petrov nga ana e autoriteteve të qytetit do të shndërohet në  vend për ndërtesa  të cilat do të mbyllin tërë parkun. Qytetarët gjatë takimit shprehën përkrahje në luftën kundër zaevizmit dhe përpjekjet për drejtësi  për të gjithë në Maqedoni.

Ekipi i Kandidates për presidente të Republikës së Maqedonisë

Prof.dr Gordana Siljanovska-Davkova

______________________________________________________________________

MIA këto tekste i publikon në formën integrale dhe origjinale dhe nuk mban përgjegjësi për përmbajtjen e tyre dhe as për mangësitë eventuale drejtshkrimore apo gabimet e shtypit.

Back to top button
Close