Политички партииПретседателски избори 2019

СДСМ: Им благодариме на граѓаните за силната поддршка и масовното присуство на централниот митинг

Им благодариме на граѓаните за силната поддршка на концептот што води напред кон прогрес, развој, интеграција, и сигурна иднина предводен од Стево Пендаровски.

Скопје, 15 април 2019 

Им благодариме на граѓаните за силната поддршка на концептот што води напред кон прогрес, развој, интеграција, и сигурна иднина предводен од Стево Пендаровски.

Масовната посетеност на вчерашниот голем граѓански собир на заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски докажа дека граѓаните се одлучни да продолжат заедно напред.

Македонци, Албанци, Срби, Турци, Роми, Власи, Бошњаци и сите останати се обединија околу Стево и неговиот концепт.

Тоа ќе се покаже и во недела кога граѓаните масовно ќе гласаат за претседател кој обединува, кој води напред и достојно ја претставува државата.

Граѓаните ќе го изберат Стево Пендаровски за нов претседател на Република Северна Македонија, продолжуваме заедно напред.

Центар за комуникации со јавност
Социјалдемократски сојуз на Македонија

______________________________________________________________________________________

МИА овие текстови ги објавува во интегрална и оригинална форма и не е одговорна за нивната содржина, ниту за евентуалните правописни недоследности или печатни грешки.

Back to top button
Close