Fotoservis

Pres – Viz er maratona e Shkupit

Konferencë shtypi për jubileun e 15-të të Viz er maratonës së Shkupit në të cilën fjalime patën euroambasadori Samuel Zhbogar, drejtori i Viz er maratonës së Shkupit Kore Sinadinovski dhe Gordana Nikollovska nga Lidhja e sporteve të Qytetit të Shkupit.

Back to top button
Close