Фотосервис

Прес на ОБСЕ/ОДИХР

Прес на Меѓународните набљудувачи од Канцеларијата на ОБСЕ за демократски институции и човекови права (ОБСЕ/ОДИХР), Парламентарнот собрание на ОБСЕ (ОБСЕ ПС) и на Парламентарното собрание на Советот на Европа (ПССЕ)

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close