Фотосервис

Потпишување меморандум за соработка

Фармацевтскиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ потпиша меморандум за соработка со Шангајскиот институт за материја медика при Кинеската академија на науките.

Back to top button
Close