0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталПолитика

Поставена плоча со новото име пред влезот на Владата

Владата вечерва ја постави плочата со новото име пред влезот на зградата.

Скопје, 1 април 2019 (МИА) – Владата вечерва ја постави плочата со новото име пред влезот на зградата.

Името „Влада на Република Северна Македонија“ е преведено на три јазици, на македонски, албански и англиски. бк/бак/

Back to top button
Close