Fotoservis

Orë ekologjike

Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor u përfshi në aktivitetet për shënimin e orës ekologjike me temë "Vlera e llojeve të egra" me rastin e shënimit të Ditës së Planetit Tokë - 22 Prilli në organizim të Qytetit të Shkupit

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close