Општински вестиСкопје

Конференција „Градовите како двигатели на економскиот раст – Визија 2030“

Во организација на Град Скопје денеска ќе се одржи конференцијата „Градовите како двигатели на економскиот раст – Визија 2030“.

Скопје, 12 април 2019 (МИА) – Во организација на Град Скопје денеска ќе се одржи конференцијата „Градовите како двигатели на економскиот раст – Визија 2030“.

Конференцијата е дел  одвториот ден од 14. Генерално собрание на НАЛАС (Мрежата на здруженија на локалните власти од Југоисточна  Европа).

На конференцијата ќе се обрати градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов. сст/бк/

Back to top button
Close
Close