Korrespondentë MKDZgjedhjet presidenciale 2019

Jehona në Kërçovë deri në orën 17 është 28,37 për qind

Në vetëm dy orë pas mbylljes së vendvotimeve në Kërçovë jehona arrin në 28,37 për qind. 

Kërçovë, 21 prill 2019 (MIA) –  Në vetëm dy orë pas mbylljes së vendvotimeve në Kërçovë jehona arrin në 28,37 për qind.

Deri tani të drejtën e votës në këto zgjedhje presidenciale e kanë realizuar 14.271 prej gjithsej 50.296 personave që kanë pasur të drejtën e votës, në të gjitha 115 vendvotimet në Kërçovë.

Procesi zgjedhor zhvillohet qetë dhe pa vështirësi, shpresoj se kështu qetë do të jetë edhe në dy orët e ardhshme dhe denjësisht do të përmbyllet dita zgjedhore”, tha kryetarja e Komisionit Komunal Zgjedhor Antigona Seferi.

 

Таг
Back to top button
Close