0_Македонија.ПорталBiznis.SlajderБизнисБизнис.ПорталЕкономија

Годишна конференција на Форумот на корпоративни регистри

Централниот регистар од денеска е домаќин годишната конференција на Форумот на корпоративни регистри.

Скопје, 8 април 2019 (МИА) –  Централниот регистар  од денеска е домаќин  годишната конференција на Форумот на корпоративни регистри.

Петдневната конференција е на тема „Трансформирање на бизнис регистрите во поттикнувачи на меѓународната соработка и трговија”.

На отворањето на конференцијата се најавени обраќања на премиерот Зоран Заев, Марија Бошковска – Јанковски, директор на Централниот регистар и Розен Бел, претседател на Форумот на корпоративни регистри.лв/са/

Back to top button
Close