Фотосервис

Генерално собрание на ЕРРА

Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ) е домаќин на Генералното собрание и состаноци на Комитетот за цени и тарифи и Комитетот за лиценцирање и конкурентност на Регионалната асоцијација на енергетските регулатори (ЕРРА)

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close