Kultura.SlajderKulturëKulturë.Portal

Filmat nga Bunjeuli, Saura dhe Berlanga në Konitekë

Filmat e regjisorëve spanjollë Luis Garsia Berlanga, Karlos Saura dhe Luis Bunjuel do të shfaqen në "Festivalin klasik të filmit Shkup" nga data 5 e deri më 10 prill në Kinotetkë.

Shkup, 1 prill 2019 9MIA) – Filmat e regjisorëve spanjollë Luis Garsia Berlanga, Karlos Saura dhe Luis Bunjuel do të shfaqen në “Festivalin klasik të filmit Shkup” nga data 5 e deri më 10 prill në Kinotetkë.

Nga regjisori Bunjuel do të shfaqen realizimet  tij antologjikë “Ky objekt i errët i dëshirës”, “Tristana”,  “Viridiana”, dhe “Hijeshia e matur e borgjezisë”.. etj.

Nga Berlanga në program janë tutujt “Plasido”, “Xhelati”, ndërsa nga Saura do të shfaqen “Flamenko, Flamenko”, “Tango” dhe “Gjarpri nën sqetull”.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close