BotëBotë.Portal

Dënim me vdekje për 37 terroristë në Arabinë Saudite

Arabia Saudite sot vrau 37 shtetas të vet për shkak të ndërlidhjes me terrorizëm, bëri të ditur Ministria e Punëve të Brendshme.

Dubai, 23 prill 2019 (MIA) – Arabia Saudite sot vrau 37 shtetas të vet për shkak të ndërlidhjes me terrorizëm, bëri të ditur Ministria e Punëve të Brendshme.

“Është kryer dënimi me vdekje mbi fajtorët të aprovuan ideologji ekstremiste, duke e formuar grupe terroriste që ta rrezikojnë sigurinë e vendit dhe të shkaktojnë konflikt” lajmëroi agjencia shtetërore e lajmeve.

Таг
Back to top button
Close