0_Maqedoni.PortalShoqëri

Debat për ndikimin dhe rrezikun nga lajmet e rreme

"Profilet e rreme -lajmet e rreme, ndikimi i tyre dhe rreziku prej tyre" është temë e debatit që do të mbahet sot  në Fakultetin Juridik pranë Universitetit në Tetovë.

Shkup, 22 prill 2019 (MIA) – “Profilet e rreme -lajmet e rreme, ndikimi i tyre dhe rreziku prej tyre” është temë e debatit që do të mbahet sot  në Fakultetin Juridik pranë Universitetit në Tetovë.

Debati është në organizim të Klubit të Deputetëve pranë Fakultetit Juridik.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close