Фотосервис

Јавна расправа

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, државниот секретар Јахи Јахија, советникот за администрација Билјана Жагар Николовска и директорот на Агенцијата за администрација Спасе Глигоров се обратија на јавната расправа за измени на Законот за вработени во јавен сектор и Законот за административни службеници.

Back to top button
Close