0_Web_AktualeKorrespondentë MKDLajme nga komunat

Zjarri i madh në fshatin Glishiq

Zjarr i madh është vënë në fshatin Glishiq, afër mbeturinave. Digjet bar i thatë, ndërsa janë përfshirë një pjesë e vreshtave dhe shtylla druri të energjisë elektrike.

Kavadar, 16 mars 2019 (MIA) – Zjarr i madh është vënë në fshatin Glishiq, afër mbeturinave. Digjet bar i thatë, ndërsa janë përfshirë një pjesë e vreshtave dhe shtylla druri të energjisë elektrike.

Zjarri me shpejtësi të madh afrohet edhe pranë pemëve dhe plepave tjerë, ndërsa e shuajnë ekipe të Zjarrfikësve – Kavadar. Në vendngjarje është edhe komandanti Aleksandar Çadampov.

Pritet që në vendin e ngjarjes të arrijnë edhe policë, si dhe inspektorë për mjedis jetësor. sd/mb/

Back to top button
Close