Фотосервис

Заев, Анѓушев и Сугарески со бизнисмените од пелагонискиот регион

Премиерот Заев, вицепремиерот Анѓушев и министерот Сугарески на средба со претставници на бизнис секторот од Прилеп и Битола

Back to top button
Close